Брюс Вілліс змінюється на очах: вдома стурбовані, що через брак апетиту важкохворий актор стрімко втрачає вагу

Новини шоубізнесу
598
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Брюс Вілліс
Фото: Getty Images

Тяжка хвороба зірки Голлівуду з кожним днем змушує його близьких хвилюватися ще більше

Тяжкохворий актор Брюс Вілліс, який вже не впізнає свою колишню дружину Демі Мур, зіштовхнувся з новими проблемами, викликаними його хворобою. Виявляється, 68-річна зірка Голлівуду тепер має справи не тільки з втратою памʼяті, але й із втратою апетиту. Більше подробиць дізнавайтеся на Хочу!

Як повідомляє видання In Touch Weekly, останнім часом у рідних актора зʼявилися нові приводи для хвилювання. Адже хворий на деменцію Брюс Вілліс почав погано харчуватися, через що стрімко втрачає вагу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інсайдери стверджують, що зараз усі члени великої родини актора пильно слідкують за раціоном їжі Брюса. Адже деколи він втрачає почуття голоду та може тривалий час нічого не їсти, через що його стан здоровʼя погіршується ще швидше.

За словами членів сім'ї, завдання усіх вдома полягає в тому, щоб переконатися, що він отримує достатньо їжі, що він не пропускає прийоми їжі, і що його раціон наповнений продуктами, які мають шанс поліпшити стан здоров'я, а не заподіяти зле. Це сумна ситуація, яка має бути знайома кожному, хто має справу з близьким членом сім'ї з деменцією або хворобою Альцгеймера,
— кажуть інсайдери.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно дружина Брюса Вілліса здивувала несподіваною світлиною з чоловіком. У День святого Валентина вона поділилася архівним кадром з коханим .