"Хто ця людина": дружина Віктора Павліка приголомшила тим, як виглядала у юному віці (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 373
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Катерина Реп'яхова
Фото: instagram.com/repyahovakate

Блогерка показала фотографію з паспорта

Відома українська блогерка та за сумісництвом дружина знаменитого співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка вдруге збільшила свої губи, вразила шанувальників архівною світлиною. Подробиці - у нашому матеріалі.

Відтак, на своїй офіційній сторінці в Instagram-Stories Реп'яхова опублікувала дуже рідкісний кадр. Вона показала знімок з паспорта, на якому її дуже важко впізнати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Очевидно, що це фото було зроблене задовго до знайомства з її нинішнім чоловіком Віктором Павліком. Отож, як бачимо, у кадрі Катерина постала у своєрідному образі бізнесвумен. На ній був одягнений червоний піджак та біла блузка. Волосся у майбутньої дружини артиста тоді було темного кольору.

Хто ця людина,
- залишила у підписі Реп'яхова і додала смайлик, що сміється.
Катерина Реп’яхова
instagram.com/repyahovakate/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Катерина Реп'яхова несподівано заговорила про розлучення із легендарним Віктором Павліком. В інтерв'ю Славі Дьоміну Катерина згадала, як кілька років тому в неї розгорівся скандал з ексдружиною Віктора Павліка. Довгий час Лора Созаєва звинувачувала Реп’яхову в тому, що та вкрала в неї чоловіка, а одного разу все дійшло до публічних принижень.