"Треба йти далі": Віра Брежнєва розповіла, як пережила розлучення з Костянтином Меладзе (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе
Фото: instagram.com/ververa

Нині артистка немає жодних претензій до композитора

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва, яка розлучилася із Костянтином Меладзе, нарешті розповіла як їй вдалося пережити цей болючий період у своєму житті. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Брежнєва зауважила, що не ображається на свого зіркового ексобранця. Як повідомила Віра в інтерв'ю Дінарі Сатжан, їй, на те щоб оговтатися після розлучення, пішло понад півтора року часу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, знаменитість зазначила, що відпустила весь негатив, пов'язаний з її колишнім шлюбом та чоловіком. Наразі вона не має жодних претензій до Костянтина.

Ситуація, після якої я півтора року приводила себе до ладу. Це повний цикл: від розуміння і до виходу з цього стану, до повноцінного відчуття, що я в ресурсі. Треба йти далі. Всі чекають, що я розклеюсь, буду слабкою, ввійду в стан жертви і сидітиму та розповідатиму, як раніше все було добре, а тепер погано. Це не мій шлях. Я обираю інший – рухатися вперед. Так, це була моя помилка, мій урок. Найголовніше – це бути вдячною цьому уроку, бо ми багато образ залишаємо. Це був мій розвиток, моє дорослішання і зростання. У мене немає ні до кого претензій, мені ніхто нічого не винен і я не ображена.
- зауважила співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Віра Брежнєва здивувала своїм цікавим луком. Вона поєднала три бренди в одному образі.