Поєднала три бренди в одному образі: Віра Брежнєва дивує своїм черговим луком (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Вітчизняна співачка Віра Брежнєва, яка остаточно повернулася на українську сцену, часто тішить своїх фоловерів яскравими роликами та світлинами. Цього разу знаменитість показала юзерам, який їй вдалося скомбінувати образ з блузки та штанів. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відповідний ролик селебритіс опублікувала на своїй офіційній сторінці в Instagram . Як бачимо з відео, вона продемонструвала одяг від різних брендів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З кадрів видно, що зірка постала у яскравій блузці з шлейфом кольору фуксії. При цьому вона поєднала її з ефектними чорними штанами від Victoria Beckham. До речі, засновником цього бренду є дружина знаменитого футбольного функціонера та класного футболіста в минулому Девіда Бекхема.

Свій образ Брежнєва довершила туфлями-човниками від  Yves Saint Laurent. До свого загального вигляду Віра додала зачіску із високого хвоста,  а у її вухах красувалися сережки. Пост знаменитість супроводила піснею американського гурту  Thee Sacred Souls "Can I Call You".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Віра Брежнєва випустила повністю україномовний альбом. У ньому вона розповіла про розлучення.