"Життя інших людей не є моєю власністю": Матвєєва пояснила, чому не афішує стосунки з молодшим від неї на 20 років чоловіком

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Телеведуча Надя Матвєєва
Фото: instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya

Ведуча з повагою ставиться до особистих кордонів коханого

Відома українська телеведуча Надія Матвєєва, яка знімала свій проєкт навіть із розбитим лобом, доволі ретельно приховує свої нинішні стосунки з чоловіком, меншим за неї на 20 років. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у своєму коментарі виданню Oboz.ua Матвєєва відверто розповіла, чому воліє не афішувати своє особисте життя. Як говорить ведуча, її рідні та близькі - це дорослі люди, які можуть мати свою думку з приводу якихось питань, і вона цю думку поважає.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, її обранець не хоче бути публічним наразі. А тому 55-річна зірка не порушує його межі та поважає особистий простір.

Мої близькі – дорослі люди. І вони мають право хотіти, щоб я говорила про них, або навпаки. Інакше – ні. Це як ми з вами зараз спілкуємося, а потім я піду і почну комусь без вашого дозволу про вас розповідати. Мені близькі кажуть: можна спокійно жити і не обговорювати мене? От з цього я виходжу: життя інших людей не є моєю власністю,
– прокоментувала зірка українського ТБ.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Мадонна завела нового коханця. Він старший за її сина лише на 6 років.