Заглянули в майбутнє: Оля Полякова разом з донькою та Інною Білоцерківською поворожила на те, коли закінчиться війна (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
706
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Оля Полякова
Фото: instagram/polyakovamusic

Новоспечені ворожки під час свого ефіру збирали кошти на підтримку ЗСУ

Популярна українська артистка Оля Полякова, яка оголосила про свій новий концертний тур містами України та Європи, разом зі своєю донькою Машею та російською блогеркою українського походження Веронікою Білоцерківською поворожила в прямому ефірі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, жінки влаштували вечір гадання у прямому ефірі у себе в соцмережах. Вони відповіли на багато запитань, які цікавили допитливих фоловерів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, одне з найголовніших питань стосувалося того, коли закінчиться війна. Зокрема, Оля, послуговуючись словами Інни, дала не зовсім втішний прогноз по всій ситуації у світі, адже, як говорить зірка, війна буде і у Європі.

Білоцерківська ж детально відповіла, як буде проходити ситуація на фронті. Зокрема, журналістка заявила, що Дніпро не буде окуповано, у Польщі будуть провокації, але до війни не дійде, а у Маріуполі просто “пекельна ж*па”. Окрім того, Вероніка зазначила, що у світі буде Третя світова війна, але вона буде локальною. Відповідний ролик з гаданням зірок розповсюдив телеграм-канал “Культурна Прачечна”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Повний прямий ефір з гаданням на картах Таро 👇

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова розповіла, що завдяки Ірині Білик пізнала почуття кохання. Сталося це тоді, коли вона відвідала концерт улюбленої артистки.