Більше не одне ціле: Емілі Ратаковскі оригінально "розправилася" з обручкою після розлучення (ФОТО)

Новини шоубізнесу
13 504
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Емілі Ратаковскі
Фото: instagram.com/emrata

А й правильно, чого відмовлятися від діамантів?

Після скандального розставання з чоловіком-продюсером Себастьяном Бер-МакКлардом, відома модель Емілі Ратаковскі не стала прощатися зі своєю каблучкою. Але, зірка вирішила її оригінально переробити, аби аксесуар більше не асоціювався у неї з болісними стосунками. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Точну причину розлучення з чоловіком Емілі Ратаковскі досі не називає. Проте неодноразово в різних інтервʼю модель казала, що була не щаслива у цих стосунках та переживала газлайтинг (психологічне насильство — прим. ред.). Тому не дивно, що після офіційного розлучення знаменитість хотіла позбутися спогадів про нездорові стосунки з татом її єдиного сина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Емілі Ратаковскі
Фото: instagram.com/emrata

32-річна супермодель оригінально поставилася до головного символу свого шлюбу — каблучки, яку Себастьян Бер-МакКлард подарував їй на заручинах. Оригінальна прикраса складалася з 2 діамантів, а модель мала назву Toi et Moi, що в перекладі з французької означає “Ти і я”. Але, після розлучення Емілі розробила з прикраси власні “обручки розлучення”, тому розколола аксесуар на дві частини.

Каблучки для розлучення,
— коротко повідомила про свій винахід знаменитість.
Емілі Ратаковскі
Фото: instagram.com/emrata
Емілі Ратаковскі
Фото: instagram.com/emrata
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, після розлучення Емілі Ратаковскі закрутила роман з відомим співаком Гаррі Стайлсом. Але, схоже, ці стосунки не виявилися серйозними та тривалими.