Загадкова операція: Катерина Реп'яхова показала кадри з лікарняної палати напередодні оперативного втручання (ФОТО)

Новини шоубізнесу
8 913
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Блогерка Катерина Реп'яхова
Фото: instagram.com/repyahovakate

Поки що невідомо, чи має дружина Віктора Павліка проблеми зі здоров'ям

Популярній українській блогерці, дружині знаменитого вітчизняного співака Віктора Павліка Катерині Реп'яховій, яка повідомила, що чекає на оперативне втручання, таки зробили операцію. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це 29-річна Реп'яхова розповіла на своїй офіційній сторінці в Instagram Stories. Зокрема, вона розповсюдила фото з лікарняної палати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Медійниця показала, які в її палаті є меблі та розсекретила, що чекає на оперативне втручання. Згодом вона поширила світлину, на якій було видно, як до її руки підключена крапельниця.

Пост Катерини Реп'яхової
Фото: instagram.com/repyahovakate
Пост Катерини Реп'яхової
Фото: instagram.com/repyahovakate

До речі, Реп'яхова до сих пір не розсекречує, що саме сталося з її здоров'ям, що їй знадобилося операція. Одним із можливих варіантів є те, що Катерина просто вирішила щось змінити у своїй зовнішності, адже раніше вона не жалілася на самопочуття.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дружина Віктора Павліка Катерина Реп’яхова пожалілася, що її мамі вже три рази відмовили у нарахуванні пенсії. Блогерка заявила, що її найрідніша людина працювала більшу частину свого життя.