Подала на розлучення після 18 років шлюбу: Торі Cпеллінг та Дін МакДермотт розходяться

Новини шоубізнесу
7 688
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Торі Спеллінг та Дін  МакДермотт
Фото: instagram.com/torispelling

У стосунках пари давно була криза

Знаменита американська актриса Торі Спеллінг, відома завдяки ролі у серіалі “Беверлі Гіллз 90210”, вирішила розлучитися після 18 років шлюбу з колегою Діном МакДермоттом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це повідомило авторитетне видання People.  Отож, спочатку про сімейні негаразди у себе в соцмережах повідомляв саме Дін.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, пізніше згодом у заяві зазначалося, що рішення розірвати шлюб пара ухвалила ще минулого року. Причиною стали неабиякі розбіжності.

До речі, Торі подала заяву до суду на свого чоловіка, щоб той був притягнутий до відповідальності та виплачував аліменти на своїх неповнолітніх дітей. Окрім того, Торі хоче здобути одноосібну фізичну опіку над своїми нащадками. МакДермотту Спеллінг планує лишити право на відвідування.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як відомий модельєр та дизайнер Андре Тан розповів про істинну причину свого розлучення. Дизайнер також зазначив, у чому саме на його суб’єктивну думку винна його колишня дружина Аліна Харечко. Загалом, дизайнер переконаний, що у розлученні винні двоє.