Стовідсоткова інформація! Ексучасниця "НеАнгелів" Вікторія Сміюха вперше стала мамою (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 549
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Вікторія Сміюха
Фото: instagram.com/vikanablack

Стало відомо, чи справді співачка, яка зникла з публічного простору, переїхала на росію

Відома українська співачка Вікторія Сміюха з початку широкомасштабної війни зникла з соцмереж, тому щодо її життя вже назбиралося чимало чуток. Зокрема поговорюють, що ексучасниця гурту “НеАнгели” переїхала у країну-агресорку росію, а окрім того, вже навіть встигла народити первістка. Так це насправді, чи ні — дізнавайтеся на Хочу!

Журналістка Аліна Доротюк зізналася, що з особистих перевірених джерел знає деяку інформацію про нинішнє життя Вікторії Сміюхи. Так, в програмі "Люкс ФМ" вона наголосила, що насправді співачка не виїхала в росію. Проте де саме живе артистка, уточнювати не стали.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Втім один інсайт Аліна Доротюк все ж розсекретила. А саме, що Вікторія Сміюха дійсно вперше стала мамою. Хто народився у співачки, коли це сталося, та хто є татом малюка — наразі невідомо. Втім, сама артистка теж не поспішає виходити на звʼязок з прихильниками та розкривати усі карти.

Вона не в росії. Наскільки мені відомо з близького оточення, що вона в Італії. Ба більше, мені сказали, що це стовідсоткова інформація, що вона народила дитину. Не знаю, чи вийшла заміж. Вона спочатку мені відповідала, а потім взагалі припинила,
— розповіла Аліна Доротюк.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Вікторія Сміюха з "НеАнгелів" відреагувала на чутки про втечу до росії. Тоді співачка запевнила, що від початку повномасштабної війни вона залишалася у Києві.