"Для мене це був удар": Олеся Жураківська розповіла, чому розірвала стосунки з акторкою з Маріуполя Іриною Горбачовою (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
895
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Акторка Олеся
Фото: facebook.com/zhurakovskaya

Акторці взагалі не розуміє позицію колишньої подруги

Популярна українська акторка театру та кіно, відома телеведуча Олеся Жураківська, яка різко висловилася про російських акторів, засудила колишню подругу-актрису Ірину Горбачову. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що сама Горбачова родом з Маріуполя. Вона відома також тим, що не засуджує повномасштабне вторгнення рф в Україну. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, Жураківська відверто заявила що щиро дивується позиції Ірини Вона досить довгий час була подругою їй, але наразі їхні шляхи сильно розійшлися.

Для мене це був удар, коли я почула, що людина, яку я вважала своїм другом, каже: "Загалом я не засуджую". Мене просто паралізувало в той момент. Але такий зараз час. Потрібно рвати зв'язки, не озираючись назад. Треба, щоб повітря свіжого було більше, звільняти простір для творчості. На місце цих людей прийдуть ті, у яких не було можливості зробити крок, тому що вигрібалося все, щоб заплатити їм гонорари,
- прокоментувала Олеся у своєму інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк.

Дивитися з 43:48

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Павло Зібров засудив позицію зрадниці України Таїсії Повалій. Артист розповів, що вона вже 15 років має квартиру в Москві.