"Опинилися на різних берегах": Зібров засудив зрадницю Таїсію Повалій та розповів, що в неї вже 15 років є квартира в Москві

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний український артист, секс-символ вітчизняного шоу-бізнесу та головний вусань країни Павло Миколайович Зібров дав доволі резонансний коментар щодо діяльності артистки - путіністки Таїсії Повалій у рф. Подробиці - в нашому матеріалі.

Артист поділився з цим виданню  OBOZ.UA.  Зокрема, Павло Миколайович висловився про те, як Таїсія отримала громадянство росії. Цікаво, що скандальна виконавиця стала громадянкою ворожої для її батьківщини країни у День незалежності України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На думку Зіброва, такий збіг не є випадковим. З цього приводу він говорить наступне:

Я думаю, що дата, коли їй дали громадянство: 24 серпня – День Незалежності України, це не збіг обставин – Кремль їй платить хороші гроші, і впевнений, що використовують у своїй пропаганді на повну. І це також: отримала в такий день російське громадянство народна артистка України. Вони ж її так там оголошують! Подивіться, вона на їхніх заходах співає про росію-матушку! Цим годується з кремлівської помийки. Що тут коментувати: це багнюка! А її все затягує і затягує туди – вже тільки вуха стирчать!" Ми були в дуже гарних стосунках. Та й не дивно – скільки років пропрацювали разом. 28 років – розумієте? А потім – от тобі і на! Опинилися на різних берегах. Кожен собі обирає, як-то кажуть, своє майбутнє. От вони своє з чоловіком Ліхутою пов’язали з росією,

– з гіркотою констатував знаменитий артист.

"Опинилися на різних берегах": Зібров засудив зрадницю Таїсію Повалій та розповів, що в неї вже 15 років є квартира в Москві - фото №1

Окрім того, Зібров розсекретив що у Повалій є квартира у Москві, і придбала вона її ще 15 років тому. Відтак, на думку виконавця коли Таїсія говорить в інтерв'ю що вимушена знімати житло в рф, то вона, відверто кажучи, лукавить.

У неї є квартира у Москві! Ще років п'ятнадцять тому вже була. Нормальні гонорари в росії отримувала ще тоді. І за кордон їздить – не слухайте! З українським паспортом, безперешкодно по білому світу. Беруть з Ліхутою квиточок на літак і через Казахстан або Грузію – у будь-який куточок. І показує вона не паспорт з російською куркою, а наш, український. Треба якнайшвидше забрати в неї громадянство і звання! Придумати треба, як це зробити: новий закон, три закони – але несправедливість виправити. Бо виступає перед російськими окупантами, і оголошують: народна артистка України. А вони в залі: "З нами Україна! З нами Таїсія Повалій, яка підтримує нашу СВО". Соромно!

– емоційно резюмував Зібров.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Павло Зібров разом з "близнюком" Винника заспівав дуетом. Чоловіки здивували українців блискучим вокалом.