Приходьте, буде весело": скандальний репер Потап запросив на концерт, в рамках якого співатиме російською (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 524
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Репер Потап
Фото: Фото: realpotap / Instagram

Артист розповів про афішу свого шоу, в якій є слово російське

Відомий український реп-виконавець Потап, який невдало пожартував про свою смерть, повідомив, що в його планах наразі влаштувати концертну програму в одному нічних клубів Німеччини. Співати Потап надумав російською мовою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, про цю резонансну новину стало відомо з афіші, яка слугувала анонсом концерту українського артиста. З неї бачимо, що програма артиста називається “Russian Retro – Potap Live”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артист переконує, що назву афіші з ним ніхто не погоджував. Про це він розповів у себе в Instagram . Окрім того, Потап також не став спростовувати інформацію, що він виконуватиме треки з репертуару груп Потап Настя", "Время и Стекло", "Mozgi".

Знаю кіпіш із приводу афіші. Справедливо. Це людський фактор. Я не один, хто потрапляв у такі ситуації. Це була неузгоджена афіша. Ми її виправили. Я приношу свої вибачення перед усіма, кого це обурило. Приходьте на концерти, буде весело. Вибачте, недогледіли,
– заявив артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Потап зустрівся зі своєю дружиною Настею Каменських. Артист відзначився жартівливим постом з цього приводу.