Памела Андерсон анонсувала майбутній бестселер: її книга рецептів може стати гастрономічною сенсацією

Новини шоубізнесу
1 085
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Памела Андерсон
Фото: instagram.com/pamelaanderson

З такими покроковими рецептами від зірки, готувати навчиться навіть той, хто жодного разу не тримав у руках сковорідку

Зірка “Рятувальників в Малібу” Памела Андерсон підготувала для прихильників гастрономічний подарунок. І ні, годувати фанатів вона особисто не буде, але відома американська акторка та модель поділиться власними родинними рецептами. Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

На своїй сторінці в Instsagram Памела Андерсон анонсувала вихід власної книги “Я люблю тебе: Рецепти від щирого серця”. На цей раз зірка не буде розповідати особисті історії, проте розкриє секрети власних кулінарних навичок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Памела Андерсон
Фото: instagram.com/pamelaanderson

Як зазначає Памела, ідея створити цей проєкт зародилася у неї, коли вона готувала подарунок своїм синам на новосілля. Для дітей вона записала усі улюблені рецепти на картках, а згодом — вирішила поділитися цим з усім світом. Відомо, що книга надійде в продаж 15 жовтня 2024 року, та збере у собі аж 80 рецептів.

Те, що почалося як подарунок моїм хлопчикам на новосілля — коробка карток з рецептами з простою назвою "Я кохаю тебе"... переросло в проєкт, у якому зібрані всі наші улюблені речі. Кулінарна книга способу життя. Нічого особливого, тільки оновлені сімейні рецепти на рослинній основі, змішані зі скромною радістю. Він прославляє чари мальовничих місць, де природа завжди займає гідне місце за столом. Не можу дочекатися, коли книжка з'явиться у всіх ваших домівках,
— коментає свій новий проєкт Памела Андерсон.
Памела Андерсон
Фото: instagram.com/pamelaanderson
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, 56-річна Памела Андерсон офіційно стала іконою стилю . Зірка Playboy вийшла на червону доріжку і зачарувала ніжним образом.