Україна знову здіймається на гору турнірної таблиці: відомі останні ставки букмекерів на Євробаченні 2024 (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 575
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джері Хейл та Альона Альона
Скриншот

Джері Хейл та Альона Альона посідають четверту сходинку, за думкою букмекерів

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня. Наразі основним фаворитом на конкурсі букмекери вважають швейцарського репера Немо. На його можливий тріумф прогнозисти віддають 24%. Україна ж постійно змінює свою позицію, і в останньому прогнозі дуету Джері Хейл та Альона Альона вдалося піднятися на один щабель вище. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, за оновленим прогнозом букмекерів Джеррі Хейл та Алюна Альона, вірогідно посядуть четверте місце за підсумками фіналу міжнародного пісенного конкурсу. Цікаво, що трійка фаворитів Євробачення є доволі усталеною. Насамперед до неї входить Швейцарія, Хорватія, а також Італія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Україна останнім часом розділяла четверту та п'яту сходинку з Нідерландами. Час від часу, на четвертій позиції перебував артист з цієї країни. Тепер Нідерланди закривають 5-у сходинку рейтингу букмекерів.

У відсотковому співвідношенні Україна та Нідерланди набирають по 9 %. Франція, яка посідає шосте місце, наразі має 3% на можливий успіх.

Прогноз букмекерів
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як музичний експерт пояснив падіння Альони Альони та Джері Хейл у списку букмекерів. Експерт переконаний, що артистки здійснили рокову помилку.