Познайомилася зі своїми суперниками: Джері Хейл та Альона Альона приїхали на пре-паті Євробачення 2024 (ФОТО)

Новини шоубізнесу
4 465
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джері Хейл та Альона Альона
Фото: фото: instagram.com/alyona alyona official

Українських артисток зустрічали оплесками

Дует з українських співачок Альони Альони та Джері Хейл, які представлять Україну на Євробаченні, вже встиг дізнатися порядковий номер свого виступу у першому півфіналі. Тепер же розпочинається сезон так званих пре-паті.

Пре-паті - це тематичні заходи, коли представники різних країн на конкурсі зустрічаються в одному місці та виконують свої пісні. Також вони спілкуються один з одним, обмінюються досвідом та підживляють інтерес єврофанів до одного з найпопулярніших пісенних дійств.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож на першому пре-паті Євробачення у Іспанії організатори також запросили і колектив "Go_A". Український гурт свого часу у 2021 році здобув п'яте місце на Євробаченні.

Джері Хейл та Альону Альону зустріли з оплесками. Під час свого перебування у Мадриді дівчата також поспілкувалися з представниками Швейцарії та Литви.

Джері Хейл та Альона Альона разом із своїми суперниками на пре-паті Євробачення
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як мовознавиця Ірина Фаріон засудила сценічні псевдоніми українських учасниць на Євробаченні 2024. Вона зазначила, що їй, виходячи із псевдонімів українських артисток не зрозуміло, яку країну вони представляють.