Алек Болдвін вимагає закрити справу про вбивство 42-річної українки Галини Гатчинс

Новини шоубізнесу
4 915
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Алек Болдвін
Фото: Getty Images

Актор та режисер запевняє, що не є винним у справі, яку розслідують вже декілька років поспіль

Хоча нещодавно судовий процес щодо вбивства Галини Гатчинс дійшов до того, що винною у цьому назвали реквізиторку Ханну Гутьєррес-Рід , розбірки досі не добігли кінця. Схоже, з Алека Болдвіна — саме він вистрілив з реквізиту і сильно поранив 42-річну українку, через що вона померла від травми, — досі не зняли обвинувачення. Дізновайтеся нові деталі судового процесу нижче!

Цього разу, Алек Болдвін виступив з вимогою покінчити суловий процес та врешті-решт закрити справу про вбивство українки. Сам він запевняє, що це був нещасний випадок, при чому в якому себе він не вважає винним, адже не він є реквізитором, тому й не він мав перевіряти, чи заряджений його револьвер, що був необхідний для зйомок фільму “Іржа”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляє видання Рeople, вже у липні цього року відбудеться суд над Алеком. Проте він сподівається, що з нього все ж знімуть обвинувачення.

Найсильнішим аргументом для актора є те, що держава не зовсім точно подала інструкції великому журі, яке має виносити вирок. Це типи потенційних помилок, які можуть спричинити скасування справи.
Рідко бувають випадки, коли обвинувальний акт відхиляється. Обвинувачення має дуже широкі повноваження щодо того, як ведеться засідання. А сторона звинувачення абсолютно не погоджується з тим, як адвокати Болдуїна, які стверджували, що він не натискав на курок і що не знав, що в пістолеті випадково перебували бойові патрони, охарактеризували цей сценарій,
— наголошує експерт.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Алек Болдвін повертається до зйомок фільму "Іржа". Варто зазначити, що відновлення зйомок — одна з умов угоди між актором та членами родини Галини Гатчінс.