"Єдиний такий у світі": Тіна Кароль зачарувала світлинами біля підземного переходу

Новини шоубізнесу
3 147
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Тіна Кароль
Фото: instagram.com/tina_karol

Артистка назвала особливість цього переходу

Популярна українська артистка Тіна Кароль, яка приголомшила кадрами з тренування з йоги, вразила підписників черговою фотосесією. Подробиці - в нашому матеріалі.

У себе на офіційній сторінці у Instagram 23 квітня зірка розповсюдила кадри неподалік підземного переходу у Києві. Вона зазначила, що це її улюблене місце у столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вона запитала у підписників про їхні улюблені місця. Також зірка розповіла автентичність переходу, біля якого вона зробила фото.

Кожен подих серце зводить від весняної краси Києва. Яке місце твоє улюблене у твоєму місті і чому? Буду навідуватися туди, розкажи. На фото перехід на [станції метро] "Кловській". Тут усе про гармонію та аутентичність крізь роки. Єдиний такий у світі. Дуже атмосферний,
- написала артистка.

Як бачимо, Тіна позувала у темно-синіх джинсах, білій футболці та бежевій куртці. Загальний образ селебритіс доповнила білими шкарпетками та лоферами у чорному тоні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тіна Кароль запустила власний пісенний проєкт. Вочевидь, артистка хоче зробити вагомий внесок в розвиток української пісні.