Невже вийшла заміж? На пальці відомої української акторки побачили обручку

Новини шоубізнесу
3 677
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Віталіна Біблів
Фото: instagram.com/vitalinabibliv

Артистка різко відповіла на питання про особисте життя

Відома українська акторка Віталіна Біблів, яка розповіла про родичів з території, яка знаходиться в окупації, імовірно вийшла заміж. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, артистка була помічена на прем'єрі української стрічки "Крашанка". Як виявилося, Віталіна прийшла до своєї подруги, артистки Олесі Жураківської, щоб підтримати її, адже акторка зіграла у стрічці одну з ролей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, медійники проєкту "Ранок у великому місті" помітили на безіменному пальці зірки каблучку. Цікаво, що вона була дуже схожою на обручку. Відтак, журналісти виявили цікавість та поставили Біблів відповідне запитання. Віталіна, своєю чергою не стала розкривати деталі свого особистого життя.

Це означає, що на особисті теми я не розмовляю! Ні!
 - різко зауважила зірка.

Варто відзначити, що відповідь Біблів не є сюрпризом, так як вона не надто часто розкриває деталі особистого життя. Наразі відомо, що серце знаменитості не вільне.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як співачка Tayanna нарешті розсекретила, чи справді перебуває у стосунках. Артистка дала зрозуміти, що людина, яка з'явилася у її житті, надзвичайно важлива для неї