Знову повертаються на Євробачення! "Kalush Orchestra" стануть запрошеними зірками у Мальме

Новини шоубізнесу
3 353
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олег Псюк разом з Альоною Альоною та Джері Хейл
Фото: facebook.com/kalush.official

Гурт виступить у рамках концертів Eurovision Village

До першого півфіналу Євробачення 2024 лишються лічені. Зауважимо, що вже доступні телевізійні версії репетицій учасників. Зокрема, Джері Хейл та Альона Альона неабияк вразили своїм живим перформансом. Однак, окрім учасників музичного дійства, довкола Євробачення відбуватиметься ще багато інших подій та виступів, як-от організація концертів у рамках Eurovision Village, які відбуваються кожного року на конкурсі.

Отож, цього року на Eurovision Village організатори запросили переможців Євробачення 2022, український фолкгурт Kalush Orchestra. Українські артисти тішитимуть європейську публіку на сцені Euphoria 11 травня, у день великого фіналу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Це неабияка, надзвичайно доступна можливість європейських фанів почути український колектив наживо. Вірогідно, українці виконають свій трек “Stafania”, з яким вони здобули перемогу.

Зазначимо, що коли “Kalush Orchestra” здобули перемогу, Євробачення відбувалося у Турині. Тоді українцям члени журі віддали четверту сходинку, а глядачі беззаперечне перше місце.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як в мережі з'явилися кадри репетиції головного фаворита Євробачення. Наразі букмекери вважають швейцарського артиста одноосібним лідером на звання володаря кришталевого мікрофона.