50-річний Олександр Пономарьов знову стане татом? У Мережу злили кадри вагітної Марії Яремчук (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
363 700
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Інсайдери з оточення зірок неочікувано розсекретили, що артисти чекають на спільну дитину

Українська виконавиця Марія Яремчук, яка феєрично повернулася на сцену , зараз занурена у світ радісних очікувань. Нещодавно Марія переселилася до Львова і час від часу дарує своїм прихильникам нові світлини та відео у своєму Instagram. Але, як виявилося, найбільші зміни у своєму житті артистка намагалася приховати. Адже вже незабаром вона вперше стане мамою!

Принаймні таку інформацію розповсюдили її знамениті колеги на шоу “Інстановості”. Женя Фешак, Артур Адамов і Міла Єремєєва обговорили особисте життя відомої артистки та навіть поділилися кадрами, на яких Марія Яремчук позує з помітно округлим животиком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чи дійсно артистка чека є на поповнення — достеменно невідомо. Проте ведучі шоу встигли обговорити, що татом дитини може бути 50-річний співак Олександр Пономарьов, адже вже не перший рік у Мережі ходять чутки, ніби між зірками є роман.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, після свого повернення на сцену під час Євробачення, Марія Яремчук випустила автобіографічну пісню. Через 5 років повного затишшя артистка нарешті потішила шанувальників новим релізом .