Ізраїльська співачка Еден Голан опинилася в списку "Миротворця" прямо перед виступом на Євробаченні 2024

Новини шоубізнесу
4 330
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Еден Голан
Фото: eurovision.tv

А все тому, що артистка незаконно перетинала державний кордон України

Знаменита співачка Еден Голан , яка представляє Ізраїль на міжнародному конкурсі пісні Євробачення, стала об'єктом уваги не лише через те, що змогла стрімко покращити свої шанси на перемогу після другого півфіналу. Адже лише за декілька годин до початку грандфіналу Євробачення 2024 стало відомо, що Еден Голан потрапила до списку “Миротворця”.

Зокрема відомо, що представниця Ізраїлю не просто довгі роки жила на росії та співпрацювала з путіністами. Окрім цього Еден Голан незаконно перетинала державний кордон України, коли відвідувала незаконно анексований Крим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За даними , якими оперує "Миротворець", Еден Голан активно залучалася до комерційної діяльності на окупованих територіях України, а також брала участь у спробах легалізації окупації АР Крим. Ці обвинувачення ще більше посилюються наявністю фактів свідомого перетину державного кордону України з метою проникнення на окуповані території російськими загарбниками.

Зазначимо, що співачка Еден Голан довгі роки жила на росії, де розвивала свою кар'єру і навіть виступала з путіністами. Однак, з початком російського вторгнення в Україну, у 2022 році, вона переїхала до Ізраїлю. Але, досить важливим є те, що співачка досі не висловила публічно свій осуд російської агресії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що попри ці складнощі, букмекери продовжують вважати Еден Голан однією з фавориток на перемогу в "Євробаченні", прогнозуючи їй друге місце в конкурсі. При чому ще до її виступу у другому півфіналі представниця посідала тільки 8 місце.