З аутсайдерів у лідери: представниця Ізраїлю стрімко підвищила шанси на перемогу на Євробаченні 2024 після виходу у фінал

Новини шоубізнесу
4 158
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Еден Ґолан
Фото: eurovision.tv

Співачка Еден Ґолан, яка викликала неоднозначну реакцію у єврофанів, неочікувано опинилася серед лідерів міжнародного конкурсу

Для багатьох глядачів Євробачення 2024 співачка Еден Ґолан, яка цього року представляє Ізраїль, є достатньо неоднозначною учасницею конкурсу. Адже через ряд конфліктних ситуацій її й зовсім могли не допустити до виходу на сцену. І все ж, артистка не просто виступила у другому півфіналі , а пройшла у грандфінал . Ба більше, разом з тим вона продемонструвала європейській спільноті свої лідерські якості.

Адже відразу після завершення другого півфіналу, букмекери оновили рейтинг ймовірних переможців Євробачення 2024. І що цікаво — з восьмого місця , яке Еден посідала ще за декілька годин до початку трансляції, вона різко потрапила на другу сходинку. При цьому, як можна побачити результати котирування на сайті , Швейцарію представниця Ізраїлю посунула на третє місце, а Україна, відповідно, опустилася на четверте.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що Ізраїль вже не вперше потрапляє на перші сходинки у рейтингу букмекерів. Адже ще до того, як став відомий список усіх конкурсантів, країну ставили на друге місце, тоді як Україна посідала перше. Однак такі аналітичні показники котирування, як припустили більшість користувачів Мережі, були повʼязані з війнами, що розгортаються на наших землях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми зібрали разом усі виступи другого півфіналу Євробачення 2024. Тільки 10 із 16-ти конкурсантів всього за лічені хвилини змогли підкорити глядачів так, аби отримати шанс позмагатися за кришталевий мікрофон у фіналі конкурсу.