Попри прогнози букмекерів: артист Немо зі Швейцарії здобуває третю перемогу для своєї країни на Євробаченні

Новини шоубізнесу
1 984
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Немо
Фото: Скриншот

Виконавець отримали 591 бал

У ніч на 12 травня успішно відбувся фінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2024. У рамках фінального ефіру за кришталевий мікрофон змагалося 25 країн. Однак, дістався він лише одному артисту.

Отож, тріумфатором Євробачення 2024 стали швейцарський виконавець Немо. Представнику цієї країни вдалося зібрати 591 бал від професійного журі та телеглядачів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Немо представляли свою країну з композицією “The Code”. Журі неабияк оцінили їх перформанс, адже поставили їх на перше місце, віддавши 365 балів. Щодо телеглядачів, то вони були дещо скромнішими і віддали Немо 226 балів. Цього цілком вистачило, щоби здобути впевнену перемогу.

Завдяки цій перемозі, наступне Євробачення пройде саме у Швейцарії. Нагадаємо, що Немо виступали під 21-им порядковим номером. Певний час Швейцарія була фаворитом на думку букмекерів, але перед самим фіналом ця країна опустилася на 3 місце. В день фінального ефіру букмекери впевнено прогнозували, що перемогу здобуде Хорватія, але сталося не так, як гадалося.

Зазначимо, що Немо - швейцарський репер, співак і музикант, який грає на скрипці, піаніно та барабанах. Позиціонує себе, як небінарну особу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як швейцарський співак Немо приголомшив весь світ своїм оперним співом. Небінарний артист здивував яскравим перформансом та виконанням пісні “The Code”.