Потрійна перемога: переможець Євробачення 2024 Немо отримав премію Марселя Безансона

Новини шоубізнесу
15 770
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Немо
Фото: eurovision.tv

Небінарний артист в один вечір зібрав відразу кілька нагород

Швейцарський небінарний артист Немо, який виступили у фіналі Євробачення 2024 та здобули перемогу, змогли підкорити серця не тільки членів національного журі. Як виявилося, Немо стали володарем у двох номінаціях премії Марселя Безансона. Подробиці - в нашому матеріалі.

Премія Марселя Безансона - це професійна відзнака для учасників міжнародного пісенного конкурсу Євробачення. Перша нагородження цією премією відбулося у далекому 2002 році в Естонії. Варто зазначити, що вона реалізується в трьох категоріях: приз преси, мистецький приз та приз композиторів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, на офіційному сайті Євробачення повідомили, що Немо здобув перемогу у двох з трьох номінацій. Ще у одній з номінацій тріумфатором став хорватський співак Baby Lasagna.Він став улюбленцем у номінації “Приз преси” (за композицію “Rim Tim Tagi Dim”).

Переможець Євробачення Немо отримав нагороду за найліпше мистецьке виконання. Це рішення було прийнято за результатами голосування компанії-учасника. Крім того, його трек “The Code” визнали найоригінальнішим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, хто не віддав Україні жодного балу на Євробаченні 2024. Представляємо повний список країн.