Бали розкрито! Яке місце посіла Україна у першому півфіналі Євробачення 2024?

Новини шоубізнесу
3 901
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Альона Альона та Джері Хейл
Фото: EBU

Як і очікувалася, боротьба за перемогу у півфіналі велася між українськими співачками та хорватським виконавцем

Відгримів фінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2024, який цього року проходив у шведському місті Мальме. Відтак, Європа обрала свого переможця. Ним стала небінарна особистість із Швейцарії, артист Немо.

Що ж до України, то наші Альона Альона та Джері Хейл виступили більш ніж вдало і посіли почесне третє місце. Українським співачкам вдалося набрати 453 бали від професійного журі та телеглядачів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

До речі, всім також було вельми цікаво, який результат здобули Альона Альона та Джері Хей у своєму півфіналі. За правилами конкурсу, ці бали могли стати відомими лише після завершення фіналу.

Отож, наші дівчата очікувано увійшли у топ-2 за підсумками першого півфіналу. Вони зібрали 173 бали. Єдиною країною, яка обійшла українок, стала Хорватія. У хорватського артиста 177 балів у скарбничці. Трійку найкращих замкнула Ірландія (124 бали).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, кого підтримали українські телеглядачі на Євробаченні 2024. Серед десятки країн, за які Україна віддала свій голос є деякі несподівані виконавці.