Оце так сюрприз! Прибувши в Україну, alyona alyona навіть не очікувала зустріти своїх головних прихильників прямо на пероні (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
6 499
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

alyona alyona
Фото: eurovision.tv

Батьки української реперки розчулили Мережу своєю появою на вокзалі

Після грандіозного виступу у фіналі Євробачення 2024 реперка alyona alyona повернулася в Україну. І якою ж несподіванкою для неї стало те, що на пероні її зустріли не тільки журналісти, але й головні прихильники — мама з татом.

Кадром першої зустрічі з рідними артистка поділилася у своїх соцмережах. Несподівано для себе самої, виходячи з потягу Альона Альона побачила, як до неї наближається тато з символічним букетом жовтих та блакитних квітів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, Альона Альона не знала, що так швидко після повернення зустрінеться з татом та мамою. Тому на пероні вона була дуже здивована, що батьки вирішили зробити їй такий сюрприз та одними з першими привітати донечку з успішним виступом на Євробаченні та поверненню в рідну Україну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно alyona alyona & Jerry Heil анонсували спільний проєкт з переможцем Євробачення 2024. Співак Nemo розсекретив, що вони почали писати спільну пісню ще під час підготовки до Євробачення.