Ймовірна кохана Олександра Пономарьова, співачка Марія Яремчук, вперше стала мамою — ЗМІ

Новини шоубізнесу
26 698
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олександр Пономарьов та Марія Яремчук

За чутками, донька легендарного Назарія Яремчука нещодавно народила первістка

Зірка української естради Марія Яремчук, яка після великого повернення на сцену зникла з публічного простору, віднедавна виявилася в центрі уваги. Адже згідно з інформацією, що з'явилася в Мережі, донька легендарного Назарія Яремчука народила первістка від, як подейкують, співака Олександра Пономарьова. Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

У програмі ЖВЛ з посиланням на власні джерела розповіли , що у Марії Яремчук народився хлопчик. Ця інформація стала предметом широкого обговорення після того, як з'явилося відео, на якому дівчина, зовні дуже схожа на співачку, демонструє свій вагітний живіт .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Поки що інформація про батька дитини та подробиці щодо народження залишаються невідомими. Однак, за чутками, артистка вже давно перебуває у стосунках зі своїм старшим колегою, народним артистом України Олександром Пономарьовим. Тому, припускають, що саме він став татом.

Зазначимо, що Яремчук давно тримає своє особисте життя подалі від широкого загалу. Вона рідко з'являється в соціальних мережах і уникає публічних виступів, пояснюючи це своїм острахом публіки. Останній раз артистка активно брала участь у медійних заходах минулого року, коли представляла Україну на Євробаченні, що тоді проходило у Великій Британії. Тогорічний конкурс, до речі, днями отримав премію BAFTA у категорії “Найкраще шоу у прямому ефірі”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, після феєричного повернення на сцену Марія Яремчук випустила автобіографічну пісню . За словами артистки, текст і музику до автобіографічної пісні "Щит і меч" вона написала ще п'ять років тому.