alyona alyona зізналася, що на Євробаченні 2024 Україну могли дискваліфікувати: і ось чому

Новини шоубізнесу
8 724
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

alyona alyona та Jerry Heil
Фото: Getty Images

Реперка зізналася, що їм було заборонено згадувати війну, проте представниці України не побоялися обійти жорсткі правила конкурсу

Аполітичні правила Євробачення є досить критичними, проте цього року не тільки делегація України могла на світовій арені висловитися щодо війни. Однак, як зʼясувалося, через це участь дуету alyona alyona та Jerry Heil на міжнародному пісенному конкурсі була під загрозою. Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

Після фіналу Євробачення 2024 реперка Альона Альона повернулася в Україну, де встигла зустрітися не тільки з батьками, але і з журналістами, які підготували чимало запитань для представниці України. Як повідомляє “Детектор медіа”, під час конференції зʼясувалося, що через розповсюдження на міжнародній арені інформації щодо війни в Україні, нашу делегацію могли дискваліфікувати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

При чому, за словами реперки, таке рішення продюсерів міжнародного пісенного конкурсу могло б повпливати та на майбутню участь України на Євробаченні. Однак артистки розуміли, наскільки важливою під час трансляції була згадка російського вторгнення і згадки про українських полонених, яких утримує рф.

Такого шмону не було ніколи. Якби нас дискваліфікували, наступного року взагалі б не пустили. Там заклеювали будь-який напис, будь-який бренд, якщо в тебе десь на нігтях, на обличчі, тобто аполітичне пресування було дуже великим. Не дай бог якийсь заклик. І ми, ризикуючи, таємно вирішили всі отакі повдягатися,
— зазначила alyona alyona.
alyona alyona та Jerry Heil і їх делегація на Євробаченні 2024
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли, що Євробачення 2023 від України стало "Найкращим шоу у прямому ефірі". Його ведуча Юлія Саніна особисто навідалася у Велику Британію, аби отримати премію BAFTA TV Awards 2024.