В ніч після фіналу Євробачення 2024 alyona alyona та Jerry Heil представили світові пісню, яка мала бути замість "Teresa & Maria"

Новини шоубізнесу
2 186
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Артистки зізналися, що до конкурсу Євробачення написали відразу дві пісні, через що деякий час не могли визначитися, яка краще представить Україну

Український дует Jerry Heil та alyona alyona поділилися сенсаційною новиною — на Євробаченні 2024 вони могли виконати іншу пісню. Зараз композиція “Teresa & Maria” лунає з усіх куточків і навіть обійшла пісні Тейлор Свіфт , потрапивши у світовий музичний чарт. Проте, як стало відомо до конкурсної композиції “Teresa & Maria” була ще одна — "Подоляночка". І саме з нею артистки мали представляти Україну на Євробаченні 2024.

Зірки розповіли, що перед підготовкою до Євробачення вони записали два треки. Jerry Heil частково написала текст "Подоляночки" ще під час навчання в Берклі, а свою партію репу alyona alyona додала пізніше. Після цього артистки створили другу композицію — "Teresa & Maria". На етапі фінального вибору, між двома піснями, як вже всі знають, перемогла "Teresa & Maria".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Попри це, alyona alyona та Jerry Heil вирішили не залишати "Подоляночку" без уваги. Вже в ніч після фіналу Євробачення 2024 композиція стала доступною на стримінгових платформах. Тепер шанувальники можуть самостійно порівняти дві пісні та визначити, яка з них краща. На думку Jerry Heil, вибір на користь "Teresa & Maria" був правильним, оскільки завдяки цій пісні вони змогли створити бездоганну сценічну постановку.

Насправді "Подоляночку" ми також писали для "Євробачення". Це була пісня, над якою я працювала ще в Берклі, потім на сесії з Альоною ми вирішили дописати туди її куплет. Вирішили, що ця пісня поїде на "Євробачення". Але в результаті, обираючи між "Teresa & Maria" та "Подоляночкою", обрали все ж "Teresa & Maria". Зважаючи на постановку, мені здається, кращою є саме "Teresa & Maria". Тут спрацювало все: робота наших режисерів і наша з Альоною, емоції, командний дух, заряджений цією піснею,
— розповіла Jerry Heil.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно alyona alyona зізналася, що на Євробаченні 2024 Україну могли дискваліфікувати . Проте українська делегація все одно виконала свою мету та нагадала світові про війну.