На межі розлучення: Дженніфер Лопес та Бен Аффлек мають серйозні проблеми у стосунках

Новини шоубізнесу
933
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дженніфер Лопес та Бен Аффлек
Фото: instagram.com/jlo

Пара вже проживає окремо

Легендарна американська співачка та акторка Дженніфер Лопес, яка роздяглася на камеру, наразі переживає не дуже хороші часи, так як перебуває у складних стосунках зі своїм зірковим чоловіком, актором Беном Аффлеком. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про те, що Лопес вже не живе разом з Аффлеком стало відомо з повідомлення інсайдер відданню In Touch. Наразі говориться, що Бен нібито переїхав до іншого будинку. Щодо Дженніфер, то вона наразі шукає нове житло. Спільний будинок пари вирішила продати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Інсайдер також повідомляє, що ініціатором імовірного розриву стала артистка. Вона, начебто, занадто контролювала свого обранця, а Аффлек своєю чергою не міг з цим змиритися.

Бен уже виїхав, і їм, ймовірно, доведеться продати будинок мрії, який вони шукали два роки. Вони ніколи не припинять кохати одне одного, але вона не може контролювати його, а він не може змінити її. Це не могло тривати постійно,
– зазначив інсайдер.

Варто сказати що Бен та Дженніфер досить давно не тішили фанатів спільною присутністю на свійських заходах, хоча давніше вони завжди з’являлися це разом. Зауважимо, що знаменитості познайомилися 23 роки тому. Через певний час Бен освідчився своїй коханій, і у 2003 році вони планували зіграти весілля, але його довелося скасувати. Щодо поновлення їхніх стосунків, то воно відбулося у 2021 році.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дженніфер Лопес оконфузилася на світському заході. Акторка обрала розкішний аутфіт, що підкреслив її фігуру.