Ефектна поява: Дженніфер Лопес “засвітила” гламурну шубу (ФОТО)

Новини моди
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Дженніфер Лопес, яка раніше показала наймоднішу зачіску цього року, вразила ефектним образом. Так, нью-йоркські папараці зазнімкували знаменитість у розкішній білій сукні та масивній шубі біля Рокфеллер-плаза. Пропонуємо поглянути на образ Джей Ло ближче у цій статті на HOCHU.ua.

Вчора, 4 лютого, американську співачку, акторку та дружину Бена Аффлека, Дженніфер Лопес, помітили біля Рокфеллер-плаза у Нью-Йорку. Вуличні фотографи зазнімкували зірку, коли вона покидала будівлю.

Лопес продемонструвала розкішний total white образ. Він складався з сукні від David Koma, прикрашеної квіткою на грудях, об’ємної шуби та чоботів, що були декоровані стразами. Доповнювали лук співачки сумка від Valentino та коштовні сережки. Своє довге волосся вона зібрала у гладку зачіску та зробила яскравий макіяж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Зазначимо, що кількома днями раніше Дженніфер Лопес помітили у такій же величезній шубі, проте коричневого кольору. На зірці також були блакитні джинси, біла кофтина, коричневе взуття, великі окуляри від сонця та кольє.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Дженніфер Лопес вразила образами у новому кліпі. Тільки-но погляньте на струнке тіло зірки!

Фото: Getty Images