Вражаюча сума: співак Позитив розкрив розмір найбільшого гонорару дуету "Время и Стекло" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
6 493
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Позитив
Фото: instagram.com/positiff

Артист навіть назвав, хто їм заплатив ці гроші

Знаменитий український співак та реп-виконавець Позитив, який зізнався, чи справді Юлія Сахневич зруйнувала його перший шлюб, розповів про те, який найбільший гонорар отримував колектив “Время і Стекло”, у якому виступав він і артистка Надя Дорофєєва. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це знаменитість зізнався в у шоу NABARІ . Отож, якщо вірити словам виконавця, то одного разу вони з Надею Дорофєєвою отримали 60 тисяч доларів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Олексій Завгородній (справжнє ім’я співака) також розсекретив, хто саме заплатив їм цю кругленьку суму. Як виявилося, такий гонорар Позитив та Дорофєєва отримали за виступ для Ігоря Коломойського.

Один раз у новорічну ніч, наскільки я пам’ятаю, було 60 тисяч доларів. Це був максимальний гонорар, наскільки я знаю. Виступали у Коломойського. І ще я з ним грав у настільний футбол. З гримерки вийшов і він каже "двушку ставлю". А в мене було тільки 600,
- резюмував співак.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Потап несподівано заблокував свого колишнього кращого друга Позитива. Позитив зізнався, чи намагався з'ясувати стосунки зі своїм колишнім продюсером та близьким товаришем.