Позитив натякнув, що в кризі гурту "Время и стекло" Надя Дорофєєва і Потап звинувачували саме його (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 619
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Гурт "Время и стекло"
Фото: instagram/vremyaisteklo

Артист пригадав, що коли їм тривалий час не вдавалося наростити широку аудиторію, він написав пісню "Имя 505", яка підняла гурт "Время и стекло" в усі музичні чарти

Популярний український співак POSITIFF натякнув, що його співпраця з Потапом, з яким вони зараз не спілкуються , не була такою вже й позитивною. Адже, за словами артиста, часто у невдачах могли звинуватити саме його. Що це були за ситуації — усі деталі дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Під час запису подкаста “Юр нот елоун” Позитив пригадав, як закінчилася його співпраця з Потапом та Надею Дорофєєвою в рамках дуету “Время и стекло”. Судячи з усього, рішення закрити цей проєкт стало таким же несподіваним для самого Олексія (справжнє ім’я), як і для усіх фанатів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артист розуміє, що цей гурт міг досягнути ще більших кар’єрних висот, проте не тримає образу на колег. Позитив зазначив, що поважає амбіції Наді тому спокійно прийняв новину про закриття успішного музичного проєкту.

Злом, коли тобі кажуть: "Давайте гурт закривати". Я кажу: "Так ми ще можемо дійти до двох стадіонів”. Але, я розумію амбіції Наді. Я вірю в неї як артиста, тому я такий: “Окей”. Ми зараз бачимо результат Наді. Це був для мене поштовх уперед,
— пригадав Позитив.
Гурт "Время и стекло"
Фото: instagram/vremyaisteklo

Однак і до того переломного моменту був період, коли гурт “Время и стекло” міг припинити свою діяльність. Цікаво, що у тій творчій кризі Потап та Надя Дорофєєва звинувачували Позитива. Однак після — саме він написав аранжування для пісні “Имя 505”, яка згодом стала хітом та буквально зробила їх зірками.

З гуртом “Время и стекло” був злам, не було піку кар’єри. Ми розуміли, що щось не йде, не працює, і думали, що з цим робити. Кожен починав шукати проблему в собі, а хтось шукав проблему в мені. Такі моменти були (що хтось хоче тебе звинуватити),
— зізнався артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно колишня дружина Позитива натякнула, що вдруге вийшла заміж . Аня Андрійчук несподівано поділилася кадрами з весільної фотосесії.