Jerry Heil зустрілася у Каннах з режисером "20 днів у Маріуполі" Мстиславом Черновим (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 912
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Jerry Heil
Фото: Getty Images

Артистка поділилася емоціями від першої зустрічі з оскароносним українським режисером

Відразу після свого вражаючого виступу на Євробаченні 2024 відома українська співачка Jerry Heil вирушила на Лазурний берег Франції , де взяла участь у Каннському кінофестивалі. Під час цього престижного заходу артистка мала честь зустрітися з українським режисером Мстиславом Черновим, відомим своїм оскароносним фільмом "20 днів у Маріуполі".

Jerry Heil поділилася спільною світлиною з режисером у своєму Instagram-акаунті. Співачка зазначила, що їхнє знайомство відбулося на українському заході в рамках кінофестивалю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Jerry Heil, вона завжди мріяла, щоб українські пісні стали всесвітньовідомими. І знайомство з Черновим стало для неї значущим кроком у цьому напрямку. Jerry Heil також зазначила, що цього року на Каннському кінофестивалі присутня велика кількість українців, що додає заходу особливого національного колориту.

Я завжди мріяла, щоб українська музика стала частиною глобальної індустрії. Зараз це стає реальністю! Водночас шлях в світ пробиває собі й українське кіно. Мстислав та його неймовірно працьовита команда не просто отримали Оскар — вони вразили світ! Це необхідно сьогодні, як ніколи! Впевнена, що українська культура обʼєднає світ своєю автентикою, щирістю, глибиною! Можливо, це випробовування, але і велика винагорода бути українкою в такий час,
— написала Джеррі Хейл.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Джері Хейл запідозрили у романі з представником Швеції на Євробаченні. На такі чутки вже відреагувала навіть мама артистки!