"Інформація викривлюється": Альона Альона розповіла, чому виник скандал зі "штрафом" на Євробаченні

Новини шоубізнесу
19 662
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Альона Альона
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Співачка зауважила, що подібні речі бувають, коли в команді артиста працює багато людей

Український суспільний мовник на Євробаченні 2024 спростував слова Альони Альони щодо штрафу української делегації на Євробаченні 2024 за футболки з принтом Free Azovstal Defenders. Співачка детально пояснила, чому виникло це непорозуміння.

Відповідну інформацію виконавиця розповсюдила у себе в Instagram-Stories. Співачка пояснила, що коли вона говорила про штраф, то інформація дещо викривилася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Артистка додала, що такі помилки інколи бувають. Зокрема, звернула увагу на тому, що у команді її менеджменту працює більш ніж 20 людей, і саме при донесенні інформації від однієї людині іншій і трапилося вище вказане непорозуміння. Однак, реперка вирішила зайвий раз наголосити на тому, що саме стало головною місією українського дуету на конкурсі.

У команді менеджменту артиста працює більш як 20 людей, і інколи при донесенні інформації від одного з членів команди іншому інформація викривлюється. Що далі за собою несе публічну відповідальність. Така помилка трапилась сьогодні. "Це важливе гуманітарне питання, яке ми не могли не підняти: наші люди в полоні, в нелюдських умовах, піддаються тортурам. Ми мали привернути увагу до їхніх доль і збереження життів,
- зазначила реперка.

Артистка додала, що у команди виникли проблеми навіть із друкуванням принта. Вони ніяк не могли найти поліграфію, яка б взялася за таке замовлення.

Перед входом у залу наша команда вдягла футболки під свої інші футболки та кофти і змогли пройти з ними в грінрум. Ми знали, що коли будуть показувати повтори виступів всіх артистів, то будуть показувати і саму делегацію. Тому коли до нас підійшла камера, наша команда швидко розкрилася і показали наш заклик на весь світ. Ми дуже ризикували, проте все вийшло. Відбилися просто фінансовим штрафом,
- розповіла знаменитість.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що після перемоги Немо на Євробаченні, у Швейцарії заговорили про те, де може пройти конкурс у наступному році. Міста-кандидати вже пропонують свої арени для шоу.