"Стрічка із щасливим кінцем": польський режисер Патрік Вега на кінофесті у Каннах представив фільм про путіна

Новини шоубізнесу
1 081
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Режисер Патрік Вега
Фото: patryk_vega_official / Instagram

У кінці фільму російський диктатор помирає

Відомий польський режисер Патрік Вега презентував на весь світ свою вже нашумілу стрічку про російського президента-диктатора володимира путіна. Варто зауважити, що цей фільм створений штучним інтелектом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Презентація відбувалася на каннському кінофестивалі. Про це сам польський творець розповів на своїх офіційній сторінці в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляє видання France 24, стрічка вже була продана у 50 країн, а прем'єру на кінокранах заплановано на вересень цього року. Вега говорить, що це фільм зі щасливим кінцем, так як у самому фіналі путін помирає.

Від самого початку і до кінця у фільмі розповідається про життя російського правителя протягом 60 років. На початку він постає 10-річним хлопчиком, а в кінці безжальним дідом-злочинцем. Режисер повідомляв, що у нього виникла ідея зняти цей фільм в перші дні після вторгнення рф в Україну у 2022 році.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Журналісти запитували у Патріка, чи не боїться він репресій, які може влаштувати йому росія. Вега відповів, що сам путін має його боятися.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Стівен Кінг приємно здивував підтримкою України та засудженням республіканської партії США. Письменник вкотре показав свою однозначну позицію.