"У нас кожного зупиняють - це повсякденна тема": Дмитро Монатік прокоментував свою зустріч із ТЦК (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
771
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дмитро Монатік
Фото: instagram.com/monatik_official

Артист зазначив, що в той момент відчув тривогу

Відомий український співак Дмитро Монатік, який постав перед судом присяжних у новому кліпі, прокоментував те, як його зупиняли працівники ТЦК у центрі Києва. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, як виявилося, артисти вже не вперше зупиняють військові. Монатік каже, що у нього є військовий квиток і він його з собою постійно носить.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, того разу він йому неабияк знадобився. Своєю історією Дмитро поділився в ефірі Нашому радіо.

Я зараз оновив їх у "Резерв+", а так я весь час з військовим квитком ходжу, бо поновився в Шевченківському військкоматі ще до того, як мене тоді зупинили. Вони спочатку перевірили мої документи і все нормально. Я вийшов з репетиції і в мене була купа повідомлень. У мене на день народження не було стільки повідомлень. Я не міг збагнути, що таке трапилося. Я подивився, а там у Телеграмі вже розлітається, хтось сидів і підзняв і люди такі: "Монатіка зупинили ТЦК! Сенсація! Новина дня". Ви серйозно? У нас кожного зупиняють - це повсякденна тема
- розповів співак.

Проте артист зауважив, що все одно кожного разу під час зустрічі з представниками ТЦК він відчуває занепокоєння. 

Ти думаєш, я тривоги не відчував? Це завжди дуже стрьомна штука. Але є, що є,
- резюмував виконавець.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як журналіста Анатолій Анатоліча знову зупинили працівники ТЦК. Телезірка відповів, чи вже оновив облікові дані.