Зірка української сцени Діма Монатік готується втретє стати татом

Новини шоубізнесу
1 385
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Артист розсекретив, що вони з дружиною в очікуванні радісних новин

Відомий український співак Дмитро Монатік готується знову стати батьком. Артист вже виховує двох синів, проте на цьому він не планує зупинятися. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Планами на сімейне життя Діма Монатік поділився у програмі "Ближче до зірок". Артист зізнався, що вони з дружиною мріяли про велику родину, тому зараз вирішили не відкладати це і почали працювати над появою ще одного члена сімʼї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При цьому співак зазначає, що стать майбутньої дитини неважлива, адже вони з дружиною будуть раді як появі першої донечки, так і появі третього сина. Тому, цілком можливо, що найближчим часом Монатік зможе поділитися радісною звісткою про вагітність коханої.

Чесно, взагалі немає різниці дівчинка чи хлопчик, але хочеться ще дітей. Я розумію, що є для цього і сили, і бажання, і це завжди дуже велике натхнення. Це ще одне нове життя. Ми не відкладаємо це питання,
— зізнався Дмитро Монатік.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, Діма Монатік, у день свого народження з'явився у студії Сніданку в новому іміджі. Артист неочікувано змінив колір волосся, і відтепер став блондином .