Маші Єфросиніній - 45: чим запам'яталася телеведуча українцям та як виглядає зараз (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 468
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Маша Єфросиніна
Фото: .instagram.com/mashaefrosinina

Ведуча вже довгий період часу залишається однією з найулюбленіших серед українських глядачів

Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна яка ошелешила зізнанням про інсульт , 25 травня святкує свій 45-річний ювілей подробиці в нашому матеріалі.

Варто зауважити, що Єфросиніна вже понад 20 років тішить українців своєю присутність на головних телеканалах країни. Свою професійну кар'єру Маша почала ще у 19 років. Український глядач-старожил знає Єфросиніну завдяки численним телешоу, обкладинкам найпопулярніших журналів та завдяки благодійним проєктам. Отож, з нагоди дня народження ведучої видання Oboz.ua пропонує згадати, як змінювалися Маша за роки своєї кар'єри.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Майбутня талановита ведуча народилася в Криму. До Києва Єфросиніна переїхала після того, як закінчила школу. Тоді вона вступила в університет ім Шевченка. Єфросиніна час від часу ділилася на своїй офіційній сторінці в Instagram знімками зі шкільних часів. Маша говорила, що її мама завжди казала , що вона для неї є найгарнішою дівчинкою у світі.

Пост Маші Єфросиніної
Скриншот

Дебют на українському ТБ

Вперше на українському телебаченні Єфросиніна з’явилась у програмі "Щасливий дзвінок", яка виходила на УТ-1. Потім вона стала ведучою шоу “Підйом” разом з Юрієм Горбуновим.

Пост Маші Єфросиніної
Скриншот

За перші 10 років своєї кар'єри Єфросиніна запам'яталася глядачам завдяки своїй апетитній фігурі, а також неабиякому професіоналізму вона з'являлася у багатьох телешоу і стала впізнаваною.

Схуднення

З 2010 року Єфросиніна прийняла для себе рішення, що вона має приводити себе до форми Маша в цей час починає активно займатися спортом, аби схуднути їй це пречудово вдається також у доволі оригінальних образах.

Пост Маші Єфросиніної
Скриншот
Пост Маші Єфросиніної
Скриншот
Пост Маші Єфросиніної
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Маша Єфросиніна звернулася до фоловерів напередодні 45-річного ювілею. Ведуча показала свою підтягнуту фігуру.