На початку життєвої стежини: якими були українські зірки на своїх випускних вечорах (ФОТО)

Новини шоубізнесу
566
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Леся Нікітюк і Анна Трінчер
Фото: колаж 24 каналу

Попри те, що минуло вже не мало років, улюблених зірок легко впізнати

Кінець травня - це завжди тепла погожа пора, проте для школярів вона по своєму особлива. У навчальних закладах лунає останній дзвінок, який сповіщає про закінчення одного етапу і початок іншого. Надто це стосується учнів, які закінчують своє навчання. На них чекають дороги, які вони мають підкорити.

Свого часу українські селебритіс також зустрілися зі своїми викликами після закінчення школи. Тож, з нагоди свята останнього дзвоника, 24 канал запропонував добірку із ексклюзивних світлин українських зірок із випускного вечора.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ірина Федишин

Артистка закінчувала школу у Львові. Для свого випускного вечора вона обрала красиву жовту сукню та доповнила загальний образ легким макіяжем.

Ірина Федишин на випускному
Фото з особистого архіву

Віталій Козловський

Виконавець визначався оригінальністю ще з юних літ. Для свого випускного він сам пошив костюм.

Віталій Козловський на випускному
Фото з особистого архіву

Вікторія Булітко

Акторка не відрізнялася від інших під час випускного вечора. Вона красувалася у шкільній формі з білим фартухом і бантами на волоссі.

Вікторія Булітко на випускному
Фото з особистого архіву

Альона Альона

Майбутня реперка в кінці 11-го класу дивувала однокласників яскравою сукнею. Окрім того, на її обличчі був світлий макіяж.

Альона Альона на випускному
Скриншот Інстаграм

Олена Тополя

Майбутня співачка, яка більш відома під псевдонімом Альоша, під час свого випуску була вельми скромно одягнена. Однак, її сукня відрізнялася оригінальністю.

Олена Тополя на випускному
Фото з особистого архіву

Анна Трінчер

Співачка та блогерка відносно недавно закінчила школу. Відтак, її образ неабияк відрізняється з-поміж вище представлених. Артистка для випускного брала сукню з розрізом смарагдового кольору.

Анна Трінчер на випускному
Фото з особистого архіву

Леся Нікітюк

Саме так виглядала в кінці дев'ятого класу Леся Нікітюк. Як бачимо, образ доволі стриманий -біла кофтина і джинсова куртка.

Леся Нікітюк на випускному в школі
Фото з особистого архіву
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що одягнути на випускний. Отож, представляємо образи Ханде Ерчел на каннському кінофестивалі.