"Зі щастя в пекло": Маша Єфросиніна зізналася, що ювілей закінчився для неї величезною трагедією

Новини шоубізнесу
6 633
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Маша Єфросиніна
Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Знаменитість розповіла, який сюрприз для неї підготували рідні люди

Відома українська ведуча Маша Єфросиніна днями відсвяткувала ювілей — зірці телебачення виповнилося 45 років. І хоча рідні Маші намагалися організувати для неї незабутнє свято, як виявилося, особистий для неї день закінчився абсолютно не так, як того б хотілося усім.

На своїй сторінці в Instagram Маша Єфросиніна розповіла, що родина зробила для неї сюрприз. А саме — організували святкування дня народження у колі найрідніших людей.

Ба більше, у цей день до Маші приїхала донька, а також чоловік, який є військовим ЗСУ, тому рідко зʼявляється вдома. Тому знаменитість вирішила насолодитися часом з близькими людьми, не приділяючи увагу робочим проєктам та й загалом соцмережам.

Вчора рідні люди зробили мені сюрприз: приїхали моя донька та чоловік. Зібралися найближчі моєму серцю люди, щоб я відчула свято. Я вирішила дозволити собі розчинитися в цьому такому рідкісному моменті…і відклала телефон,
— розповіла Маша Єфросиніна.

Однак кінець кінцем, цей день для Маші Єфросиніної закінчився не так святково, як починався. А все тому, що вона відкрила новини та дізналася про чергову трагедію, що сталася у Харкові, коли росіяни атакували гіпермаркет та забрали життя українців.

Протягом вечора мені не казали про Харків. Їдучи додому, я прочитала. І знову відчула цей, тільки нам, українцям, відомий емоційний стрибок із щастя в пекло… Виходить, що фізично відчувати справжню радість та насолоду ти можеш лише механічно погрузивши себе в інформаційний вакуум… Мої співчуття постраждалим та сім'ям загиблих,
— зазначила знаменитість.
Маша Єфросиніна
Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Нагадаємо, нещодавно Маша Єфросиніна ошелешила зізнанням про інсульт . Виявилося, що у зірки сталася панічна атака, в ході якої вона припустила, що матиме критичні наслідки для свого здоровʼя.