37-річну зірку серіалів "Світ Дикого Заходу" та "Головний госпіталь" Джонні Вектора убили прямо біля його автівки

Новини шоубізнесу
1 148
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Джонні Вектор
Фото: Getty Images

Джонні Вектора застрелили злочинці, які намагалися його обікрасти

Американського актора Джонні Вектора застрелили в Лос-Анджелесі у віці 37 років під час спроби запобігти злочину. Відомо, що троє чоловіків намагалися викрасти каталітичний нейтралізатор з його автомобіля о третій годині ранку. Однак коли актор виявив злочинців і втрутився — один із нападників вистрілив у Вектора, завдавши йому смертельного поранення.

Про цей трагічний випадок повідомило видання Variety. Поліція Лос-Анджелеса підтвердила, що актор помер у місцевій лікарні від завданої нападниками травми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що Вектор здобув велику популярність завдяки ролі Брандо Корбіна у серіалі "Головний госпіталь", де грав з 2020 по 2022 рік. Крім цього, він знімався у таких серіалах, як "Морська поліція: Спецвідділ", "NCIS: Полювання на вбивць", "Світ Дикого Заходу" та інших.

Агент актора, Девід Шауль, публічно підтвердив гірку новину. Чоловік висловив глибоку скорботу з приводу втрати:

Джонні Вектор був дивовижною людиною. Не просто талановитий актор, відданий своїй справі, але справжній моральний приклад для всіх, хто його знав. Наполегливо працював, цілеспрямовано й ніколи не здаючись. У злетах і падіннях складної професії він завжди тримав планку і продовжував прагнути кращого, на що міг заслужити,
— сказав Шауль.
Джонні Вектор
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями помер оскароносний композитор та колишній працівник Disney Річард Шерман. Видатний музикант пішов з життя у віці 95 років.