"Ми не розраховували на перше місце": Джері Хейл розповіла, чи задоволена третім місцем на Євробаченні (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 957
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джері Хейл
Фото: Скриншот з відео

Артистка заявила, що розраховувала на попадання в топ-3

Українські співачки Альона Альона і Джері Хейл неабияк вразили суспільство своїм неймовірним виступом з піснею “Teresa & Maria” на Євробаченні 2024. Постановкою виступу українок займалася талановита режисерка Таня Муіньо. Альона та Джері вже висловилися про свій перформанс на с у Мальме (Швеція).

Тепер же, Джері Хейл у своєму ексклюзивному коментарі для проєкту "ТУР Зірками" розповіла, що думає про їхнє з Альоною Альоною 3 місце на конкурсі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, співачка заявила, що розуміла, що вони не зможуть посісти перше місце. Проте, Джері плекала надію на попадання в топ-3.

Ми з Альоною насправді зробили дуже багато, аби це було так. Звісно, ми не розраховували на перше місце, враховуючи всі події, але ми старалися і все робили для того, аби це було призове місце. Об'єднавшись з українцями показали, що будь-який порядковий номер неважливий, якщо є талановиті люди, команда.
резюмувала артистка.

Дивитися з 8:31

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Альона Альона та Джері Хейл успішно закрили збір на 10 мільйонів гривень. Кошти будуть направлені на відбудову Великокостромської гімназії.