alyona alyona & Jerry Heil "розірвали" сцену першого півфіналу Євробачення 2024 виступом, сповненим символізму (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 259
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Немає жодних сумнівів, що представниці України пройдуть до гранд-фіналу

Довгоочікуваний перший півфінал Євробачення 2024 розпочався феєричним виступом відразу трьох минулорічних знаменитостей. Але найбільш очікуваним для нас був вихід на сцену дуету alyona alyona & Jerry Heil. Як виступили артистки — дізнавайтеся на Хочу!

Альона Альона і Джеррі Хейл — одні з головних фаворитів Євробачення 2024. Тому навіть букмекери не мають жодних сумнівів, що представниці України не просто дійдуть до грандфіналу , але й потраплять як мінімум у ТОП-3 цьогорічних учасників конкурсу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сьогодні ж, у півфіналі Євробачення 2024, alyona alyona & Jerry Heil нарешті показали свій повноцінний виступ, створювати який співачкам допомагала українська кліпмейкерка Таню Муіньо , що співпрацює з величезним переліком голлівудських зірок. І, як і очікувалося, українська делегація не втратила можливості нагадати усій Європі про війну в Україні, створивши ефект фосфорних бомб, які падають на мирні міста України. Ну а останній кадр виступу наших артисток вийшов особливо символічним, адже він яскраво підкреслив головну ідею пісні “Teresa & Maria” — обʼєднаності сучасних українських жінок.

alyona alyona & Jerry Heil з піснею Teresa & Maria виступили у першому півфіналі Євробачення

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми детально розповідали про вбрання представниць України на Євробаченні 2024. Виявилося, що alyona alyona виступала у справжній кольчузі, а Jerry Heil вийшла на сцену в горілій сукні.