"Ну куди": KOLA порозмірковувала на тему майбутнього материнства (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 683
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка KOLA
Фото: Cкриншот з відео

Артистка дала зрозуміти, що все-таки хоче дитину

Відома українська виконавиця KOLA, яка розповіла, як їй на відстані вдається підтримувати стосунки з коханим, поділилася своєю позицією щодо майбутнього можливого материнства. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що Анастасія Прудіус (справжнє ім’я артистки) щаслива у шлюбі з чоловіком на ім'я В'ячеслав. До речі, він з дитинства проживає в Ізраїлі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Селебритіс каже, що вони з її обранцем цілковито довіряють одне одному. Про секрет їхніх міцних стосунків артистка розповіла у програмі "ТУР Зірками" на Люкс ФМ.

Основа будь-яких довготривалих стосунків - це довіра, дружба й любов. Мені пощастило, бо в мене все це є. Усе залежить від чоловіка й жінки. Деяких своїх чоловіків я ревнувала, бо вони себе поводили некрасиво. Але свого коханого я ніколи не ревную, бо впевнена в його гідності й тому, що він мене ніколи не образить.
- зазначила артистка.

Щодо можливого поповнення в родині, то KOLA дала зрозуміти, що хоче дітей. Проте, над цим питанням вона займатиметься пізніше, адже наразі артистка зосереджена на кар'єрі.

Ну куди. У мене концерт 19 жовтня в Палаці Спорту. Зробимо це, а потім усе інше будемо робити.
- жартома зазначила співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як артистка KOLA представила пісню-рефлексію. Артистка присвятила новий трек татові, намагаючись відповісти на питання, чому не спілкується з ним.