KOLA та український військовий Павла Вишебаба випустили спільний трек "Шлях" (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Днями світ побачила зворушлива прем’єра від української співачки KOLA та поета, а нині - військовослужбовця ЗСУ Павла Вишебаби. Про що ця пісня і чому кожне її слово "б'є" прямо в серце - розповідаємо далі.

Торік їхній дует тепло оцінили слухачі, завдяки пісні "Доньці". Нинішня ж прем’єра присвячена сильному і чистому почуттю між воїном та дівчиною, яке зародилося під звуки роботи ворожої артилерії та вибухів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
KOLA та український військовий Павла Вишебаба випустили спільний трек "Шлях" (ВІДЕО) - фото №1

За сюжетом, її село було евакуйовано, але вона довший час перебувала під постійними обстрілами, аби мати змогу бути поряд з коханим, і лише за сприяння Павла дівчина погодилася виїхати у більш безпечне місто. Ця історія викликає масу емоцій, їх зміг викласти у своїх віршах Павло Вишебаба, а KOLA передала всю ніжність почуттів сміливої дівчини, її любов та біль від розлуки з коханим. Пісня "Шлях" присвячена закоханим, чиї почуття також виникли на лінії фронту, адже подібних історій насправді безліч.

Коли Павло запропонував мені виконати з ним пісню, я одразу погодилася і написала до неї приспів, бо історія кохання цієї пари мене вразила до глибини душі. Адже складно уявити силу почуттів цієї дівчини, її відчайдушність, безстрашність… Таке кохання буває рідко, безумовне й чисте, і про нього має почути більше людей,

– прокоментувала прем’єру KOLA.

KOLA та український військовий Павла Вишебаба випустили спільний трек "Шлях" (ВІДЕО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А от Павло Вишебаба додає, що це - вірш про реальну історію кохання на фронті:

Влітку 2022-го в селі на Донеччині на лінії фронту, яке постійно обстрілювали, я зустрів юну дівчину. "Чого ти тут? Тобі треба негайно евакуюватися", – наполіг я. Вона обіцяла, що скоро поїде. Але я зустрічав її знову і знову. Виявилось, що у неї розгортається кохання з військовим нашої 68-ї бригади, тому й не їде. Я продовжував умовляти: і її, і побратима. Але вона не слухала і залишалася заради коханого, чекала його з бойових виходів. Тож минулого Різдва я використав останній аргумент: подарував їм цього вірша. За кілька тижнів вона евакуювалася і тепер у безпеці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми ділилися новинкою від співака Шугар - піснею, яка могла представляти Україну на Євробаченні 2024. Цей трек був написаний у п'ятницю, 13-го, а кліп спеціально знімався у наймістичнішому місці України.