Без перуки та Даніеля Салема: Lida Lee повернулась з новим хітом після тривалого мовчання (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
934
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Зірка неочікувано змінила імідж та попрощалась з минулим

Lida Lee, яка нещодавно зізналась, що має проблеми з алкоголем , нарешті повернулась до публіки з новеньким кліпом на пісню "Сама". У відео зірка постала перед глядачами зовсім іншою. Дивіться в нашому матеріалі!

Від сліз та розпачу до незалежності й відчуття повної свободи. Від образу минулого, який ходить за тобою тінню до сприйняття абсолютно нової себе й прощання зі всіма привидами минулого. Після тривалого мовчання розміром майже в пів року пісня "Сама" є маніфестом артистки Lida Lee. У новій роботі вона розповідає про свій особистий досвід пошуку власного "я", про трансформацію, яка була важкою, але такою необхідною. І саме музика була завжди поруч на цьому шляху. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відеоробота є стислим переказом того, що відбувається за кулісами артиста. Суспільний осуд і тиск, медійність, увага прикута до кожного слова й руху.

До нових горизонтів, до нового досвіду, до самої себе. У кліпі Lida Lee проходить цей умовний коридор внутрішньої трансформації. Вона виривається з рук минулого, яке у кліпі зміг зіграти військовослужбовець Даніель Салем, зриває перуку, яка є останнім символом створеного образу, та впевнено відкриває двері й робить крок у нове життя. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше в Мережі ходили чутки, що Lida Lee закрутила роман із Даніелем Салемом . Сама зірка не спішила спростовувати ці слова й натякнула на те, що між ними з відомим ведучим гарні стосунки.