Lida Lee вперше зізналася в алкогольній залежності: артистка вийшла на звʼязок з реабілітаційного центру (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 482
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Lida Lee
Фото: instagram.com/lidalee_official

Чутки, що у відомої співачки почалися проблеми зі зловживанням алкоголю, вже давно ширилися Мережею

Чутки про те, що у співачки Ліди Лі є великі проблеми з алкогольною залежністю, поширюються вже не перший місяць. А особливо скандальною стала витівка артистки в одному з київських барів після виступу, де вона була пʼяною, як чіп . Втім зараз стало відомо, що співачка дійсно намагається впоратись зі своєю залежністю, тому наразі звернулася про допомогу до спеціалістів. Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

Останнім часом у житті співачки Lida Lee відбувалися чималі зміни. Артистка розійшлася зі своїм коханим, з яким була у стосунках 5 років, після чого зʼявилися чутки, ніби вона зустрічається з відомим ресторатором , а нині військовим, Даніелем Салемом. Втім не менш цікавою для прихильників зірки залишається тема того, що Ліда Лі нібито почала зловживати алкогольними напоями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У своєму новому відео на YouTube блогер Богдан Беспалов поділився інсайдерською інформацією, що наразі співачка дійсно намагається побороти свою залежність. Тому, за словами джерел з близького оточення Ліди, вона відправилася у реабілітаційний центр. Ба більше, блогер навіть показав докази того, що артистка зараз знаходиться у спеціалізованому закладі.

Ліда зараз минає лікування, досить серйозне лікування, в реабілітаційному центрі з боротьби з алкогольними залежностями. Ось цей кружечок (відео — прим. ред.), який нам злили, — це з близького оточення співачки. Як я зрозумів, у них є чат для друзів, де вони спілкуються між собою, і там Ліда скинула кружечок і розповідала про те, як зараз минає її лікування,
— розсекретив Богдан Беспалов.
Lida Lee
Фото: скріншот з відео Богдана Беспалова

На тлі таких новин артистка вперше вирішила прокоментувати скандал довкола свого імʼя. У сторіс в Instagram артистка повідомила, що не готова поки відверто говорити про свої проблеми, але не стала заперечувати, що зараз вона дійсно знаходиться на реабілітації.

У найвразливіший період життя від найближчих друзів ніж в спину…Думаю, зможу колись розповісти, але не зараз. Я не прощаюсь! Це лиш останній епізод "прірви",
— прокоментувала співачка чутки щодо своєї алкогольної залежності.
Lida Lee
Фото: instagram.com/lidalee_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, у листопаді минулого року стало відомо, що Lida Lee розірвала довготривалі стосунки з коханим . Своє рішення артистка пояснила тим, що їх стосунки стали більш дружніми, ніж романтичними.