Jerry Heil розкрила секрети свого вбрання на Євробачення, яке довелося обпалити справжнім вогнем, заради ефектного сценічного образу

Новини шоубізнесу
1 225
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Jerry Heil
Фото: eurovision.tv

Артистка розповіла, хто створював її образ для виступу на міжнародному пісенному конкурсі

Співачка Jerry Heil, яка представляла Україну на Євробаченні 2024 у Мальме, розповіла про створення свого сценічного вбрання. Адже не тільки у вбранні реперки alyona alyona були незвичайні елементи . Дизайнерка Маргарита Шекель працювала над костюмом, наповнивши його глибоким символізмом. Яким саме — дізнавайтеся нижче!

На своїй Instagram-сторінці Jerry Heil поділилася, що над образом працювали талановиті фахівці. Вбрання було створено під впливом змісту конкурсної пісні "Teresa & Maria", яка посіла третє місце на Євробаченні 2024.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співачка зазначила, що її костюм поєднував у собі ніжність і силу. Він був натхненний не Жанною Д'Арк, як могли припустити деякі користувачі, а архангелом Михаїлом, що є символом-оберегом на гербі Василькова, міста, з якого родом Jerry Heil. Крім того, дизайнери зверталися до образу княгині Ольги для створення вбрання.

Автором металевого плеча став одеський митець Андрій Чорногор. До речі, ці обладунки залишили на тілі артистки синці, оскільки були досить важкими та міцними.

Кожна нова примірка вносила правки: ще більше обпалити сукню справжнім вогнем, ще більше порізати тканину. Це не просто сукня. Вона — символ долі жіноцтва, символ стійкості, сили волі. Символ шляху до перемоги! Символ боротьби за справедливість!
— зазначила Джеррі Хейл.
Jerry Heil
Фото: instagram.com/thejerryheil
Jerry Heil
Фото: instagram.com/thejerryheil
Jerry Heil
Фото: instagram.com/thejerryheil
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Джері Хейл розсекретила імена знаменитостей, які вплинули на її кар'єру . Саме ці відомі артисти серйозно допомогли співачці досягти такої популярності.